Musa: Uvjeren sam u pobjedu

Široki Brijeg protiv Irtiša

Musa: Uvjeren sam u pobjedu

Široki Brijeg će danas prvi odigrati susret 2. pretkola Europske lige protiv kazahstanskog Irtiš Pavlodara u 16:00 sati.

Jučer je nakon treninga kojeg je ekipa s Pecare odradila na stadionu domaćina upriličena i konferencija za medije na kojoj se obratio i trener Širokog Slaven Musa.

„Vjerujem da smo dobro proučili Irtiš. Imali smo i informacija od igrača iz BiH koji trenutno igraju ili su igrali nekad u Kazahstanu. Uživo sam gledao susret protiv Levskog u Sofiji i prijenos uzvrata kao i nekih drugih snimaka. Dakle, imamo jasan plan o tome kako se suprotstaviti domaćinu i uvjeren sam da ćemo slaviti.“, rekao je trener  Širokog Slaven Musa.

„Jedan od naših aduta svakako je to što duže vremena je ova ekipa na okupu. Umjetna trava na kojoj se igra ovaj susret nam neće biti problem jer zimi i mi igramo i treniramo u pripremnom periodu na istoj.“, rekao je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.