Musa: Uz pravi rad, ne sumnjam u dobar rezultat

Fudbaleri GOŠK-a počeli sa pripremama

Musa: Uz pravi rad, ne sumnjam u dobar rezultat

D. Rakanović

Pripreme za predstojeću sezonu jučer je počeo i GOŠK iz Gabele. 

Treneru Slavenu Musi odazvala su se 24 igrača, od kojih većina koji su iznijeli teret prošle sezone u kojoj je GOŠK osvojio naslov prvaka u Prvoj ligi FBiH.  

"Nakon prva tri treninga ćemo vidjet gdje smo danas, a ozbiljniji rad krenut će u narednoj sedmici u kojoj ćemo početi trenirati po dva puta na dan. S obzirom da je pauza trajala svega desetak dana, već ćemo početi razmišljati i o taktici. Treninzi će ustvari biti kombinacija vježbi snage i trčanja i igre“, rekao je Musa koji je zatekao većinu igrača koje je dosad poznavao.

Kako stvari stoje GOŠK će preipreme odraditi u Gabeli.

“Otići ćemo u slučaju da ispadne neka dobra ponuda. U protivnom ostajemo tu, jer u Gabeli imamo zaista dobre uslove za rad. Potrebno nam je šest-sedam utakmica tokom priprema da spremni i uigrani uđemo u sezonu“, rekao je Musa.

Uvjeren je i u ostvarenje cilja u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Trebat će nam i doza sreće, dok uz pravi rad bez sumnje možemo ostvariti dobar rezultat. Naravno ciljano ćemo se pojačati s nekoliko igrača na određenim pozicijama“, dodao je za kraj.

Na jučerašnjoj prozivci nije se pojavio Mirsad Ramić koji je pred potpisom u Iranu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi