Musa: Zadovoljan sam, bilo je i jačih grupa

Reakcije na žrijeb

Musa: Zadovoljan sam, bilo je i jačih grupa

Voljom žrijeba košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine će u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo igrati protiv Belgije, Francuske i Rusije. 

Bh. reprezentativac Džanan Musa mišljenja je kako žrijeb nije loš po naš državni tim, te da imamo šansu da se plasiramo na Mundobasket.

"Što se tiče reprezentacija koje smo izvukli, mogu reći da sam zadovoljan. Bilo je dosta jačih grupa. Mi imamo svoju šansu u svojoj grupi, pod uslovom da se odazovemo u punom sastavu i da bude atmosfera bude kakva je bila. Uz to se nadamo da će nam selektor ozdraviti, u što ne sumnjam", kaže Musa i dodaje:

"Uz pomoć navijača možemo ostvariti ciljeve koje smo zacrtali", riječi su Muse.

Prvi susret naša reprezentacija će igrati 24. novembra protiv Rusije kod kuće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti