Musa: Zadovoljan sam, rezultat i bodovi su najvažniji

Trener Širokog Brijega

Musa: Zadovoljan sam, rezultat i bodovi su najvažniji

Široki Brijeg nije klonuo duhom nakon teškog perioda koga su obilježili porazi od Čelika i Zrinjskog, odnosno unutrašnji problemi u igračkom kadru. 

Igrači Slavena Muse vratili su se na pobjednički kolosijek i ostali u korak sa vodećim Zrinjskim i Željezničarom.

„Zadovoljan sam bez obzira što je minimalna pobjeda. Rezultat i bodovi su najvažniji u ovom momentu, tako da moramo biti zadovoljni,“ kazao je dan nakon meča dobro raspoloženi Slaven Musa.

„Realizacija nije bila na nivou jer smo promašili pet, šest odličnih prilika za gol, a moram pohvaliti i protivničkog golmana Lučića koji je imao svoj dan i odličnim intervencijama spašavao Slaviju. Gosti su došli rasterećeni, i na dobrom terenu uz povoljne vremenske prilike pružili svoju najbolju partiju u proljetnom dijelu. Mogli su nas u prvom poluvremenu čak i ugroziti. Kada se sve okolnosti u obzir uzmu zadovljni smo uz nadu da ćemo nastaviti sa pobjedama do samog kraja, gdje podrazumijevam i Kup,“ dodao je Musa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Direktni konkurenti u borbi za naslov ostvarili su pobjede u ovom kolu. Musa je upoznat sa igrama Željezničara i Zrinjskog, ali nije opterećen.

„Znamo kako su igrali, ali mi o njima ne razmišljamo. Do kraja su četiri utakmice, razmišljamo samo o nama i našim igrama i rezultatima,“ prokomentarisao je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.