Musa: Želja popraviti utisak nakon poraza u Bijeljini

Širokobriježani čekaju Čelik

Musa: Želja popraviti utisak nakon poraza u Bijeljini

Mrlja iz Bijeljine jedina je loša partija izabranika Slavena Muse na otvaranju proljetnog dijelasezone. Pomalo nevjerovatnih 4:0 Širokobriježani će pokušati ispraviti na Pecari u duelu saČelikom, timom kojeg su ne tako davno eliminisali u četvrtfinalu Kupa BiH.

"Kvalitet Čelika je neupitan, a koliko su opasni uvjerili smo se na pomenutoj kup utakmici gdje smo prošli tek nakon penal lutrije. Ovog puta smo domaćini i želja nam je popraviti utisak nakon teškog poraza u Bijeljini. Da bismo uspjeli potrebno je biti mnogo agresivniji u odnosu na minulu utakmicu," izjavio je Slaven Musa, trener Širokog Brijega.

Musa u duelu protiv Čelika neće računati na Davora Landeku koji je po svemu sudeći izgubljen i za polufinalni meč Kupa koji je na rasporedu u srijedu. Problema sa povredom imao je i Vedran Ješe, ali bi iskusni defanzivac prema posljednjim najavama trebao biti spreman za Čelik, a izgleda da za sastav Širokog neće konkurirati ni Krešimir Kordić koji je imao prometnu nesreću.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.