Musemić: Bilo je teže nego što sam očekivao

Trener Slobode nakon pobjede

Musemić: Bilo je teže nego što sam očekivao

Sloboda je na domaćem terenu savladala Čelik rezultatom 2:0 i tako stigla do svog trećeg trijumfa u sezoni.

Sloboda je otpor Zeničana slomila tek sredinom drugog poluvremena, pa je to razlog zbog koje trener Tuzlaka nije bio previše zadovoljan.

"Puno teža utakmica nego što sam očekivao. Čelik se dobro branio, nisam nešto pretjerano zadovoljan ali bitno je da smo pobijedili. Vjerovatno bi bilo drugačije da smo postigli gol u prvom poluvremenu, jer smo kasnije postali malo nervozni", rekao je Musemić, koji je najavio predstojeću utakmicu:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Krupa je očigledno ekipa koja posjeduje kvalitet. Njihovi rezultati nisu iznenađenje i znamo da nas čeka težak posao na tom gostovanju".



Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi