Musemić: Bježali smo od igre, Široki je više želio pobjedu

Govorio na press konferenciji poslije meča

Musemić: Bježali smo od igre, Široki je više želio pobjedu

S. Mlaćo

Iako su u najavi meča isticali da u Široki Brijeg idu po puni plijen, nogometaši Sarajeva kraj meča dočekali su pognutih glava. Povelo su bordo momci preko Emira Halilovića, ali to vodstvo nije dugo trajalo. 

Uzvratio je vrlo brzo sjajni Luka Menalo, a "tačku na i" stavio je Josip Čorić, te svom timu donio važna tri boda. Navijači Sarajeva ne mogu biti zadovoljni otvaranjem drugog dijela sezone, a na press konferenciji poslije meča Husref Musemić je čestitao Širokom Brijegu na pobjedi.

Dotakao se i igre svog tima, te otkrio gdje su bili glavni problemi.
"Široki Brijeg je bolje otvorio utakmicu, mi nismo uspjeli da uspostavimo igru, bježali smo od igre. Uspjeli smo postići pogodak, a onda smo brzo i primili. Široki Brijeg je više želio pobjedu i ja im čestitam na pobjedi", kazao je Musemić.

U 20. kolu Premijer lige BiH narednog vikenda Sarajevo će na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" ugostiti Radnik iz Bijeljine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ars1946
husrefe, poraz je tvoj, jer ti forsiraš te igrače koji igraju... Prvo što si morao uraditi je OTJERATI ONOG LEVATA SA GOLA ... Pavlović je jako loš golman za koga je i PLAKALO BUFON... Taj Pavlović prima i večeras gol sa 4metra poslije izvođenja kornera, bio je krenuo pa se vratio na gol-crtu...LEVAT... Da ne spominjem degažmane od kojih jedan zamalo nije završio u golu pošto je napucao protivničkog igrača, a drugi put dade loptu protivniku na 16metara, sreća pa se Lištičanin zijanio...Da je takve greške napravio PLAKALO bio bi stavljen na stub srama i izbačen, ali pošto je to "naš" Pavlović iz Begiša uradio to je slučajno i nemojmo da se sekiramo... Tako i sa našim Akademcima, što oni znaju , zato nam igraju MAJSTORI koje nogometu uče seljaci iz LIŠTICE... Polugodišnju kartu kupio , ali ne pada mi na pamet da idem na haseta da se sekiram za ove plaćenike i fudbalske analfabete kojima neka stvar puca za našim sarajevom...
14 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi