Trener Slobode nakon poraza u Zenici

Musemić: Čelik se borio i čestitam im na pobjedi

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika na otvaranju sezone na Bilinom polju nakon dugo godina uspjeli su pobijediti tuzlansku Slobodu rezultatom 1:0, te sa tri boda otvoriti novo prvenstvo u Premijer ligi BiH.

Nakon utakmice trener gostiju iz Tuzle Husref Musemić podijelio je svoje mišljenje o utakmici u kojoj je njegov tim poražen.

"Čelik je bolje otvorio utakmicu, više je želio i postigao je pogodak iz naše greške, a drugo poluvrijeme smo mi bili ekipa koja je dominirala, ali bez nekih konkretnih šansi. Imali smo više loptu u svome posjedu, napravili smo nekoliko izmjena, međutim to nije urodilo plodom i to je tako u nogometu kada loše otvorite utakmicu budete kažnjeni i ne možete doći do promjene rezultata. Čelik se borio i na kraju sačuvao rezultat, te im čestitam na pobjedi", kaže Musemić.

Večeras su u Slobodi podbacili vezni igrači.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa vjerovatno da nisam zadovoljan pogotovo u prvom poluvremenu sa igrom u veznome redu, Sarić, Zeba i Ordagić su odigrali loše, poznato je da je sredina terena naš najjači dio tima i vjerovatno i u tome leži razlog današnjeg poraza", zaključio je trener Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.