Trener Sarajeva nakon poraza

Musemić: Da smo iskoristili prilike u prvom poluvremenu...

Fudbaleri Sarajeva doživjeli su danas prvi poraz na pripremama u Antaliji. 

Bordo tim je izgubio od kazahstanske Astane sa 2:0, a trener Husref Musemić je nakon meča između ostalog rekao da je konačni ishod mogao biti i nešto drugačiji, ali da je sve u svemu zadovoljan prikazanim. 

"Prvo poluvrijeme smo igrali dosta dobro. Imali smo neke šanse, ali ih nismo iskoristili. Primili smo gol iz jednog prekida. To je tako u pripremnim mečevima. Kada ne iskoristite šanse i primite gol, brzo padate jer niste 100 posto spremni. Drugo poluvrijeme je bilo već nešto slabije. Da smo u prvom poluvremenu iskoristili neke šanse možda bi rezultat bio malo drugačiji, ali sve u svemu odigrali smo jednu dobru utakmicu".

Kratko je prokomentarisao i prvi gol Astane.

"Golman je morao da bolje reaguje kod gola jer je to njegov prostor, ali šta je-tu je".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sutra će šansu dobiti vjerovatno igrači koji su igrali prije dva dana. Mi smo to tako rasporedili da svi imaju svoju šansu na terenu i da nam pokažu ko je u ovom trenutku u najboljoj formi". "Uglavnom imam u glavi prvih 11 za start proljetnog dijela sezone".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mirza24
USREFE kupi naocare ljudi vas rasturili
1 9
Metropoljac
''Eh da smo, da smo...'' Kako zaboraviti ovu rečenicu? Da smo mi dali go, a da oni nisu Sarajevo bi uvijek pobjeđivalo. Bogat vokabular vrhunskog trenera
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi