Šef struke FK Sarajevo nakon Širokog Brijega

Musemić: Hvala navijačima koji su došli, ostale pozivam da se vrate

S. Mlaćo

Sarajevo je danas na svom terenu savladao Široki Brijeg sa 2:0, te ostalo u borbi za mjesto koje vodi u Evropu. Bordo momci su danas pružili veoma dobru partiju, te je šef struke Husref Musemić nakon meča mogao biti zadovoljan predstavom. 

Jasno je to istakao i u izjavi poslije meča.

"Odigrali smo dobru utakmicu, a vidjeli ste da smo opet imali prinudne izmjene. Zasluženo smo slavili, nemamo zamjerki, sve čestitke igračima i na borbenosti. Ova tri boda nam puno znače u borbi za treće mjesto", kazao je Musemić.

"Očekivao sam da će ovako Široki igrati, uspjeli smo ih probiti. Da i mi malo obradujemo navijače", jasan je šef struke bordo tima.

Imao je i poruku za navijače koji su danas došli u veoma malom broju, ali i one koji bojkotuju mečeve svog voljenog tima.

"Hvala ovima koji su došli i mislim da su imali šta da vide danas. Ovim drugima želim da se što prije vrate na Koševo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog povrede danas su teren morali ranije napustiti Bekić i Crepulja, pa je Musemić govorio o težini povreda.

"Mislim da nisu pretjerano teške. Crepulja ima istegnuće, a Bekić je dobio udarac u gornji dio mišića i oba koljena su mu bila blokirana. Mislim da će biti spremni za narednu nedjelju", dodao je Musemić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti