Musemić: Igrači su ispoštovali dogovor iz svlačionice

Pobjeda Sarajeva u Bijeljini

Musemić: Igrači su ispoštovali dogovor iz svlačionice

Fudbaleri Sarajeva jučer su u okviru 9. kola BHT Premijer lige BiH osvojili tri boda na gostovanju u Bijeljini.

Bordo tim je savladao domaći Radnik s uvjerljivih 4:1, a nakon utakmice na konferenciji za medije trener Husref Musemić istakao je kako su njegovi igrači ispoštovali dogovor iz svlačionice i na kraju zasluženo slavili. 

"Na teren je preneseno ono što smo se dogovorili. Mislim da smo zasluženo pobijedili, iako smo imali nezgodan poraz i eliminaciju u Kupu, ali sve čestitke mojim igračima koji su se uspjeli vratiti na pravi način", kazao je Musemić prisutnim novinarima, dodavši: 

"Mi nastavljamo dalje. Za nas je svaka utakmica teška, jer smo u bodovnom minusu, ali približavamo se gornjem dijelu tabele. Vidjet ćemo dokle ćemo dogurati. Također, čestitam Radniku na korektnoj igri, nije bilo grubosti..."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon nepunih 9. kola Sarajevo se nalazi na trećoj poziciji u bh. šampionatu sa 14 osvojenih bodova. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi