Sarajevu bod na Tušnju

Musemić iskren: Nisam zadovoljan!

14

Komentari (14)

Mungos
nista bez sudija moj Husrefe
Rus
Begic I Jelicic podbacili. Lose delegirali.
Fcs
Dobro je to. Idemo dalje.
pipun
Husrefe idemo dalje, nema predaje. Idemo divovi Svi zajedno.
pipun
Mora da si neki pubertetlija dok jos uvjek vjerujes u bajke :))))
pipun
hihihih sto se odmah ljutis i sta ima lose u tome ako se povuce koji dim ponekad, sto bi reko Ivan Pernar u medicinske svrhe ;) A sto se tice bajki ti bas uporno pricas bajke u koje cak ni ti jarane ne vjerujes nego hoces eto kao da nas provlais malo. Zelim vam puno uspjeha tj. bas kao i prosle godine sto ste uspjesni bili ;)
pipun
:)))) ziv mi bio, sve najbolje!
user1571956549
Usref nije zadovoljan protiv strasne Slobode hahahahhaha
pipun
Hebo te Vuk Karadzic.
ratip irats
E moj Husrefe. Danas si bas za**** stvar...
DobarDam
FK Sarajevo bi bez ovog glupana do sada imalo najmanje 10 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu. Ovaj bivo ih unistava.
VelaHavle
Jest kao sto je imalo u svim onim sezonama kad njega nije bilo a igrali Benko, Bilbija, Jajalo, Cimirot i ostali... btw jbo ti bivo mamu
hRASNICArULES
Usrefeeeeeeee Usrefeeeeeeeeeee hahahahahahahhaha
gogs
Husrefeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.