Musemić: Ispada da smo bolji na strani

Trener FK Sarajevo pred gostovanje u Tuzli

Musemić: Ispada da smo bolji na strani

Fudbaleri Sarajeva sutra gostuju na Tušnju gdje će u okviru 27. kola Premijer lige BiH odmjeriti snage sa Slobodom.

Fudbaleri Sarajeva sada na liderskoj poziciji imaju četiri boda više od Zrinjskog i dobar rezultat u Slobodi im je itekako potreban.

Pred teško gostovanje u Tuzli govorio je trener bordo tima Husref Musemić.

"Očigledno smo u nizu teških utakmica. Ponovo smo kući kiksali. Ispada da bolje igramo na strani. Nadam se da ćemo se konsolidovati i odigrati dobru utakmicu", istakao je Musemić, pa nastavio:

"Očekuje nas jako nezgodan protivnik, koji puno trči, koji je agresivan i koji će sigurno biti jako motivisan da napravi dobar rezultat. Naš je zadatak da se pokušamo što bolje organizovati i odigrati što bolju utakmicu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da sada nismo u tako lagodnoj situaciji kao što smo bili i treba da pokažemo karakter i kvalitet", dodao je Musemić.

Duel Slobode i Sarajeva počinje sutra u 16:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

genter
Ispada da si ti debil!
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi