Musemić: Jedna od boljih utakmica, ali još je rano pričati o tituli

Trener Sarajeva nakon visoke pobjede

Musemić: Jedna od boljih utakmica, ali još je rano pričati o tituli

Trener Sarajeva Husref Musemić bio je prezadovoljan izdanjem svog tima u Doboju kod Kaknja.

Bordo tim je savladao Mladost sa visokih 6:0 i tako ostao na prvom mjestu na tabeli Premijer lige i nakon 13. kola.

"Od prvog minuta smo pokazali da smo došli da igramo i sve nam je polazilo za rukom. Odigrali smo jednu od boljih utakmica, čestitam igračima na pobjedi. Ovu pauzu koja slijedi ćemo iskoristiti da se malo osvježimo i da što spremniji dočekamo nastavak sezone", rekao je Musemić, te nastavio:

"Rano je pričati o tituli, sve je još otvoreno. Jedan kiks može sve promijeniti, ali mi ćemo se u svakom slučaju potruditi da, ako ništa, ostanemo na ovom nivou ili možda da budemo još bolji".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Novak Profilćić
kakva titula? još uvijek zrinjskom nije zabranjen rad. ;)
8 24
dzovani1946
Gazi Šefe i zgadi svima fudbal.
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi