Trener FK Sarajevo pred sutrašnji meč govorio na press konferenciji

Musemić: Kada sam vidio Krstu kako plače, naježio sam se, niko mu ne brani i da sutra plače

Fudbaleri Sarajeva sutra dočekuju Zvijezdu 09 u okviru 32. kola Premijer lige BiH. 

Bordo momci u ovom meču imaju priliku ovjeriti titulu prvaka BiH, a na press konferenciji se tim povodom novinarima obratio trener Husref Musemić, te kapiten Krste Velkoski.

"Ovakva prilika se rijetko kad pruža, nadam se da je nećemo ispustiti. Mislim da imamo i snagu i kvalitet da ovo riješimo u našu korist uz dužno poštovanje Zvijezdi 09. Kada sam vidio koliko su naši navijači sretni nakon Kupa, dobili smo dodatni motiv. Možemo samo misliti šta će uraditi u subotu navečer ako osvojimo titulu".

"Nema pritiska. Igrači su svjesni, svi smo svjesni šta nas čeka". "Naježio sam se kada sam vidio Krstea kako plaće nakon Širokog, nadam se da će i sutra slaviti".

"Ja sam baš umoran, jedva čekam da se odmorim. Svi su umorni oko mene, ali razmišljamo samo o utakmici. Bit će vremena za sve".

Na pressici je govorio i kapiten Krste Velkoski. 

"Svi smo svjesni šta donosi sutrašnja pobjeda. Svi smo spremni, jedva čekamo meč. Nadam se da će biti mnogo navijača. Dat ćemo svoj maksimum da sutra pobijedimo."

"Imamo sve u našim rukama još uvijek. Svi željno iščekujemo meč. Nabrijani smo da pokažemo ko smo i šta smo i da pokažemo da smo najbolji u državi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Meni je ovaj trofej u Kupu bio treći, nadam se da sutra dolazi i četvrti. Izgleda da sam pretplaćen na trofeje ovdje, baš kao i šef, a to mi je jako drago".

Susret između Sarajeva i Zvijezde 09 je na rasporedu sutra od 17.00 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Krste legendo!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi