Tri utakmice 32. kola Premijer lige u direktnom prijenosu, određena službena lica

Svi mečevi u istom terminu

Tri utakmice 32. kola Premijer lige u direktnom prijenosu, određena službena lica

Admin Čaušević, foto: T. Hebib

Pretposljednje kolo ovosezonskog izdanja Premijer lige igra se u subotu. Svi mečevi će biti odigrani od 17 sati. 

U 32. kolu bi trebali dobiti i novog prvaka Bosne i Hercegovine jer će Sarajevo domaćom pobjedom nad Zvijezdom 09 stići do titule.

Na stadionu Asim Ferhatović Hase će biti kamere Moja TV, a za glavnog arbitra tog duela određen je Ermin Sivac iz Zenice.

Moja TV će prenositi i susret sa Grbavice između Željezničara i Čelika. Duel starih rivala će suditi Elvis Mujić iz Banovića.

Utakmicu sa Tušnja između Slobode i Mladosti DK u direktnom prijenosu će raditi BHT 1. Pravdu na meču u Tuzli će dijeliti Zoran Grbić iz Prijedora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pod Bijelim brijegom snage će odmjeriti Zrinjski i Tuzla City. Plemići se potajno još nadaju tituli te će sigurno osluškivati rezultat s Koševa. Taj meč će suditi Frano Jelić iz Širokog Brijega.

Za glavnog sudiju utakmice Krupa - GOŠK delegiran je Goran Paradžik iz Ljubuškog, dok će Admir Šehović iz Sarajeva dati znak da na Pecari može početi meč između Širokog Brijega i Radnika.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi