Musemić: Mislim da smo zasluženo dobili

Strateg FK Sarajevo

Musemić: Mislim da smo zasluženo dobili

Trener Sarajeva Husref Musemić zadovoljan je nakon pobjede njegovog tima od 1:0 protiv Borca.

Sarajevo je do trijumfa stiglo pred sami kraj meča, a Husref je nakon susreta rekao sljedeće:

"Mislim da smo prvo odigrali bolje nego drugo. Odigrali smo jedno od boljih prvih poluvremena. Mislim da smo zasluženo dobili na kraju iako je Kajkut pogodio jako dobru stativu".

"Sigurno da mi taj voljni momenat nemamo kao što smo imali na proljeće. Danas je bio na nivou i nagrađeni smo. Mislim da smo zasluženo dobili".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredni protivnik je Mladost Doboj Kakanj.

"Mladost nije ta ekipa koja je bila prije mjesec dana. Neki igrači su se oporavili, došao je trener Rahimić i sigurno je da su sada dosta kvalitetniji", poručio je trener bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Div iz šehera
On voli Sarajevo pravi je hordaš....
4 0
Edin Merlin
Šef naš !!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi