Musemić: Možemo i želimo biti treći

Trener Bordo tima

Musemić: Možemo i želimo biti treći

Fudbaleri Sarajeva u nedjelju na Koševu igraju utakmicu 6. kola Lige za prvaka protiv Širokog Brijega.

Tim povodom danas je održana press konferencija u prostorijama Bordo kluba, a prisutnima se obratio šef struke Husref Musemić. 

"Još je pet utakmica do kraja. Možemo i želimo biti treći. Da bismo došli do tog cilja moramo pobijediti Široki. Njih prate kao i nas problemi sa povredama, čeka nas zahtjevan meč. Protiv Želje smo odigrali dosta konkretno. Široki isto ima svoje ambicije. Što se tiče igračkog kadra nije se ništa posebno promijenilo kod nas. Svašta može da se desi. Halilović je jučer trenirao, ali ne mogu ništa reći. Velkoski se žali na udarac koji je dobio u rebro. Vidjećemo, imamo još dva dana. Ahmetović i Hebibović će konkurisati za me", rekao je Muemić i nastavio:

"Širokom odgovara i neriješeno, njima je to možda sada kao i pobjeda. Prošle jeseni smo ih pobijedili 2:0, ako budemo tako igrali možemo se nadati nečemu. Ako postignemo rani gol, sigurno da bi nam to olakšalo posao, ali nećemo otvoriti baš sve kapije na samom početu. To sve zavisi od tima koji će igrati. Što se tiče navijača, još uvijek ne znam šta će biti. Moja želja je da se taj problem riješi na obostrano zadovoljstvo. Sigurno da nije prijatno igrati utakmicu bez prisustva svojih navijača. Sigurno da bi bilo lakše da su oni tu. Potrudit ćemo se da ovu sezonu koliko-toliko završimo normalno, obzirom da je proljeće bilo takvo kakvo je. Puno smo mi u klubu naučili ovog proljeća".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti