Musemić: Na vrhu nam je mjesto
Foto: EPA

Trener FK Sarajevo

Musemić: Na vrhu nam je mjesto

M. Šljivak

Trener FK Sarajevo Husref Musemić zadovoljan je nakon velike pobjede njegovog tima u Mostaru protiv Zrinjskog.

Sarajevo je slavilo sa 3:1 protiv aktuelnog prvaka uz zaista odlično postavljenu igru od strane Musemića.

"Odigrali smo taktički dobru utakmicu. Malo smo se nesvjesno povukli u nastavku, što je Zrinjski iskoristio. Međutim, igrači su ipoštvovali sve maksimalno i zasluženo smo pobijedili. Pobjedu poklanjam navijačima jer ih u posljednje vrijeme nismo mogli često obradovati", istakao je Musemić.

Želja trenera Bordo tima je plasman na vrh tabele.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tu smo blizu. Mi zaslužujemo biti na vrhu i nadam se da ćemo nakon nešto lakšeg rasporeda koji nam slijedi doći na vrh, gdje nam je i mjesto", poručio je trener ekipe sa Koševa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi