Musemić nakon Čelika: Šerbečić je tražio da ga zamijenim na poluvremenu

Trener Sarajeva zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom

Musemić nakon Čelika: Šerbečić je tražio da ga zamijenim na poluvremenu

Midhat Šljivak

Trener FK Sarajevo Husref Musemić zadovoljan je sa nova tri boda koja je njegov tim osvojio, ali ne i sa igrom protiv Čelika.

Bh. prvak je protiv zeničkog tima slavio sa 2:0, a Musemić je nakon meča rekao:

"Odigrali smo malo bolje drugo poluvrijeme. Čelik je bio veoma opasan u kontrama, napravio nam je probleme. Ništa specijalno, nešto na momente smo pokušavali. Nisam pretjerano zadovoljan, osim rezultatom", rekao je Musemić.

Istakao je i da je Besim Šerbečić odigrao slabu utakmicu i da je na poluvremenu tražio izmjenu.

"Šerbečić je odigrao vjerovatno jednu od najslabijih utakmica, tražio je da ga zamijenim na poluvremenu, tako da ga je nastup u reprezentaciji koštao. Nisam ga mogao zamijeniti, jer nismo imali rješenja".

Amar Rahmanović je odigrao dobar meč

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rahmanović je na momente bio dosta dobar. Želio je sam riješiti neke stvari, kreirao je u prvom poluvremenu sjajnu šansu, da je šutirao lijevom bio bi gol. Mogu biti zadovoljan, jer je odigrao dosta dobar meč".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mirza24
oteto prokleto da ti nije sudije ne bih ni pobijedio
2 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti