11

Komentari (11)

Analiticar
Nastavices dovoditi one koji ti plate. Nastavit ces psovati igracima mrtvu majku i bogomolje. Nastavices biti glup
bistrik87
rekla kazala to u mahalskom klubu prolazi ne kod nas
Pegamber
Zalosno je kad kod nas trener (H.M) psuje mrtve clanove porodica igracima koji se bore da sto bolje uodrade svoj poso...
Pegamber
Malo je rec da je on los trener, izgleda da samo ja tebe/vas ( analiticar ) kontam zadnjih godinu dana i sve cekam da dobije otkaz ali nikako izgleda da i ovi iz kluba nisu nista pametniji.
VelaHavle
Mastavit ce ti jebati mater a ja sestru, glupi retardu
Analiticar
Usref zvani usro je cetnicki pobratim i seljacina koji tjera sve prave igrace sa svojim psovkama. Zato nikad nije trenirao neki veliki klub. Vrh karijere mu je malo sarajevo jer tu moze mesetariti i sprovoditi svoje zle namjere, tj krasti novce i zaradjivati tako sto ce tjerati profesionalce a u ekipu ubacivati one koji mu plate.
chs1975mostar
sretno husrefe musemicu!!a ri Mostar!! de mi reci kako drugarski bez vrjedjanja?? STA ti smeta musemic??i dokle nas vodi ovakav odnos jednih prema drugima?? da ti ja kazem !! ovakav odnos dovodi da svinjski i listica budu championi!! a ja latine nemogu smisliti!! to su nasi najveci dusmani!!pa meni je drze da bilo ko bude prvak samo da ne bude svinjski,,ja to ne krijem!!! ja mrzim svinjski i listicu do bola!! i tako treba svaki pravi orginal Mostarac!!!! a i jos treba da znas da prije rata su u Jugi uvijek imali lijepe odnose Sarajevo,, zeljo sloboda celik borac velež,,svi zajedno!!! raja nemojte vise vrjedjanja izmedju nas!!!! pa zar nije vise dosta!!! pruzam ti ruku Mostarac ?!!iako mislim da se iza Nika krijes kao Latin//škutorski!! al volio bih da grijesim!! @ ako grijesim izvini!! LP
Šulc
Pusi kurcinu Musemicu i Ibri jado
Mostar
Mozes te pitare trenirat nebi se vidio negdje vani jadnice koliko puta si provocira Ibru Rahimica, Eto Atalante 0-8
forza_juve
Ta ista Atalanta je nabila Juve, Inter i mnoge druge ekipe. Sarajevo je bar igralo sa Atalantom
bistrik87
ma sta ces njima pricat njih je Partizan pregazio u Mostaru, jos ih grobari prebili
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.