Treneri složni: Radnik je zaslužio pobjedu

Musemić nakon Radnika: I bod nam je prevelik

M. Šljivak

Husref Musemić i Mladen Žižović su složni u jednom nakon meča na Koševu. Radnik je zaslužio više od jednog boda u meču koji je završen bez golova (0:0).

Veliki broj šansi viđen je na obje strane, ali na kraju su po teškom terenu mreže mirovale.

"Moram pohvaliti ekipu koja je odigrala sjajno po teškom terenu. lako smo mogli osvojiti sva tri boda, zadovoljni smo i sa jednim. Nije bilo lako, ali zadovoljni smo, iako možda nismo imali ni dovoljno sreće. Čestitam i Sarajevu na korektnoj utakmici"; rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

"Ovo je maksimum što smo mogli izvući. I bod nam je prevelik i na kraju možemo biti zadovoljni jer se Radnik dobro snašao", rekao je Musemić, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U sljedećem kolu idemo u Krupu. Čeka nas teška utakmica, ali moramo se nositi s tim iako imamo problema sa igračkim kadrom. Ne ide nam u prilog ni ovaj crveni karton Adukora".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MenaB5
Sad će uprava dati otkaz Musemiću kao da trgne ekipu,a to što nisu doveli pojačanja nikome ništa...Vratite se Selimoviću,Ibrakoviću i Kusturica...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi