Trener Slobode zadovoljan

Musemić: Naša najbolja utakmica ove sezone

Edmir Škorić

Husref Musemić imao je puno razloga za zadovoljstvo nakon pobjede nad Veležom.

Sloboda je s 2:0 pobijedila Velež, ali i nadigrala u potpunosti goste iz Mostara, pa Musemić smatra da je ovo najbolja utakmica njegovog tima ove sezone.

''Odigrali smo najbolju utakmicu u polusezoni i veoma sam zadovoljan. Imali smo dosta šansi koje nismo isoristili i u jednom trenutku sam se pribojavao da ne budemo kažnjeni, ali na našu sreću do toga nije došlo", rekao je Musemić, dodavši:

''Čestitam Veležu na korektnojj igri i nadam se da će što brze izaći iz trenutne krize u kojoj se nalaze, a što se tiče moje ekipe mi ćemo pokušati da i u narednim utamicama igramo na sličnom nivou i vidjet ćemo šta će biti".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.