Trener bordo tima nakon meča

Musemić: Ne prebacujem teret na njih, ali su Mustafić i Šabanović podlegli pritisku derbija

E. Čaušević

Ekipa Sarajeva porazom od gradskog rivala Željezničara (2:1) završila je ovu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bordo tim je gubio sa 2:0, ali je u samom finišu Adukor smanjio na 2:1 i vratio nadu bordo ekipi. Ipak, u nastavku meča Sarajevo nije uspjelo da dođe do izjednačenja iako su imali nekoliko odličnih prilika.

"Žao mi je što se utakmica završila povredom Ramovića. Nismo zaslužili poraz jer smo odigrali drugo poluvrijeme veoma korektno. Tek smo se probudili nakon što nam je Željo dao dva gola. Dva mlada igrača sam zamijenio jer su se prepali i to je to",rekao je Musemić, te dodao:

"Danas smo imali stativu, prošlu utakmicu isto. Nismo dali gol i to je to. U prvom dijelu nisam zadovoljan ni igrom ni rezultato. Šabanović i Mustafić su podlegnli pritisku meča, mada ni ostali nisu odigrali ni približno kao što smo očekivali. Šta je razlog lošeg ulaska u utakmicu? Pa, očito da se nisu dobro spremili ili ih ja nisam dobro spremio. Ne prebacujem ja teret na dva momka, da sam mislio da ne mogu igrati ne bih ih stavio. Oni su bili preimpresionirani derbijem i zato sam ih zamijenio da ne bismo dalje ulazili u probleme u nastavku utakmice".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Gdje smo podbacili u sezoni? Ma ima tu puno utakmica. Svašta tu utiče na rezultat utamkmice. Sad da objašnjavam šta je to baš i nisam spreman".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
Sta sad frizirate Husrefove izjave!? Ima izjava od maloprije, kriva su ova dva djacaka, gdje ce biti on kriv!!! E moj Husrefe...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi