Musemić nezadovoljan usprkos pobjedi u Gabeli

Razočaran igrom

Musemić nezadovoljan usprkos pobjedi u Gabeli

Midhat Šljivak

Ekipa Sarajeva pobijedila je danas na gostovanju GOŠK u Gabeli sa 0:2 u susretu 14. kola Premijer lige BiH.

Ipak, usprkos sigurnoj pobjedi, četvrtoj uzastopnoj, trener Bordo tima Husref Musemić nije zadovoljan igrom koju su prikazali njegovi fudbaleri u ovom duelu.

"Zadovoljan sam pobjedom. Znam da je GOŠK imao problema sa sastavom, ali ja moram istaći da nisam zadovoljan igrom iako smo pobijedili. Najbitnije da smo nastavili seriju", rekao je Musemić nakon utakmice u Gabli.

Pauza koja slijedi mogla bi pomoći igračima koji čekaju šansu za igru.

"Meni nije nimalo lako sastaviti tim. Mi imamo 28 igrača u ekipi i ponekad je teško izabrati. Do nove utakmice ima dosta i vidjećemo šta će dešavati", poručio je trener FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo tim je nakon 14 odigranih kola na četvrtom mjestu sa 26 bodova, pet manje do vodećeg Širokog.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi