Nathan Cruz novi igrač FK Sarajevo, Jahić nije zadovoljio!

Pojačanje na Koševu

Nathan Cruz novi igrač FK Sarajevo, Jahić nije zadovoljio!

M. Šljivak

Nathan Crepaldi da Cruz koji je posljednje dvije sedmice boravio na probi u FK Sarajevo, novi je igrač Bordo tima.

Brazislki fudbaler je potpisao ugovor do kraja sezone uz mogućnost produženja.

"Tokom priprema Cruz je upisao nastupe u nekoliko kontrolnih susreta gdje je stručni štab prepoznao kvalitet i prostor za daljnji napredak. Riječ je o mladom igraču koji je pokazao da bi uz kontinuiran rad u narednom periodu mogao postati neizostavna karika Fudbalskog kluba Sarajevo", istakao je koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić.

Na probi u FK Sarajevo bio je i Ado Jahić. Ipak, stručni štab Bordo tima donio je odluku da 21-godišnji vezista u ovom trenutku nije igrač koji bi pomogao timu i sa njim neće biti potpisana saradnja.

Husref Musemić hvali Cruza!

Nathan Cruz odradio je jako dobre pripreme sa FK Sarajevo, a pred polazak u Antaliju je zablistao u  meču protiv Olimpika.

Tada je trener Bordo tima Husref Musemić imao samo riječi hvale za ovog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da, danas je dobro igrao. Puno bolje nego što je to bilo na treninzima. Vidi se da se radi o igraču koji zna da igra, vrlo je lagan, mlad... Treba obratiti pažnju na njega", poručio je Musemić.

Brazilskom fudbaleru su se na kraju dobre igre isplatile. Imaće šansu do kraja sezone da se dodatno dokaže, a vidjećemo koliko će ga Musemić koristiti u utakmicama Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

vanja8
Hadžija skidam kapu na obavljenom poslu...
24 0
rajvosa46
Ado Jahić nije zadovoljio i neće potpisati ugovor. Gdje su sad oni sa teorijama o talovima ? Bravo Emire, bravo Husrefe !
23 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi