Musemić odredio nogometaše za duel sa NK Čelik

Meč se igra od 18 sati

Musemić odredio nogometaše za duel sa NK Čelik

Samir Mlaćo

Sarajevo će večeras u 13. kolu Premijer lige ugostiti NK Čelik. Bordo tim je svakako veliki favorit, no to treba i opravdati ukoliko želi nova tri boda.

Musemić je odredio spisak nogometaša na koje računa za današnji meč:

Kovačević, Dizdarević, Šabanović, Hodžić, Letić, Šerbečić, Dupovac, Đokanović, Ahmetović, Gavrić, Milanović, Tatar, Rahmanović, Guzina, Stanojević, Šišić, Mustafić, Cruz.

Što se tiče domaćih duela s Čelikom, Sarajevo je dobilo posljednjih pet, a na posljednja četiri je postiglo čak 17 golova, te primilo samo jedan. Onaj minuli iz maja ove godine, završen je rezultatom 5:0, a strijelci su bili Tatar (2), Ahmetović, Hebibović i Rahmanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šef stručnog štaba FK Sarajevo, Husref Musemić, u današnjem meču zbog kartona neće moći računati na Darka Lazića i Anela Hebibovića, dok je Krste Velkoski povrijeđen.

Današnji meč počinje u 18 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije