Musemić održao prozivku, novo ime na treningu Sarajeva

Bordo tim počeo pripreme

Musemić održao prozivku, novo ime na treningu Sarajeva

E. Čaušević

Nogometaši FK Sarajevo danas su počeli sa pripremama za novu sezonu odnosno utakmice prvog pretkola Evropke lige. 

Na današnjoj prozivci šefu stručnog štaba Husrefu Musemiću odazvali su se: Pavlović, Kovačević, Tucaković, Šofranac, Mujakić, Bekić, Šabanović, Hodžić, Mustafić, Stanojević, Crepulja, Hebibović, Rahmanović, Velkoski, Ahmetović, Šišić, Pidro, Salčinović, Halilović, Radovac i Lelić.

Joachim Adukor te juniori Klarić, Blagojević, Kurdić i Resić dobili su dozvolu stručnog štaba da se ekipi priključe u ponedjeljak. Na treningu se pojavio i jedan novi fudbaler, krilni napadač Benjamin Tatar koji će trenirati sa ekipom u narednim danima, a do odlaska na drugu fazu priprema očekuje se dolazak još dva nova nogometaša.

Bordo ekipa će u Sarajevu trenirati do petka nakon čega odlazi na pripreme u Sloveniju. U Rogaškoj Slatini planirano je odigravanje tri prijateljske utakmice. 25.6 protivnik će biti Rabotnički, 28.6. zakazan je meč protiv Radničkog iz Niša dok se još uvijek traži protivnik za utakmicu planiranu 1.7.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipa se iz Slovenije 2.7 vraća u Sarajevo gdje će dočekati prvu utakmicu 1. pretkola Evropske lige koja se igra 12. jula.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi