39

Komentari (39)

Incognito
Husrefu mozete popusiti, novi prvak je sa koseva...
Analiticar
Zar je moguce da je ovaj kocijas ovo izjavio?
djetesadrine
Vi tuzlanski cigani neznate da cjenite sto je covjek radio u vasem klibu i to sa Velikim uspjehom treba da mu ljubite stope inace bi bili u federalnoj ligi a sad ga vredjate pa on je covjek koga svaka ekipka zeli vidjeti na svijoj klupi stvarno je sramota da se vredja jedna légenda Bosne i ahercegovine.Sram vas bilo treba te stidjet jer gledao Sam par utakmica slobode n’a tusnju kucni odgoj je n’a nuli jer nemoze se dovesti djete da gleda utakmicu od vasih psovki i vrijedjanja od saveza,sarajeva pa cak i nase drzave to Sam ima u tuzli sramota i sramota
MelvaBina
Sta drugo ocekivati od kumanjara iz tuzle...
MelvaBina
MetAlien
Hahahahahahaha! Prvo iz Tuzle sam. Zamlio bih populaciju "Demigods" da odluce sta smo , tj. Balije, Srbi ili sta vec im je na pameti s obzirom na njihovo uzviseno samoopredjeljenje. Sto se tice samog skandiranja da se Sarajevo kojim slucajem "tiska" sa Borcem umjesto sa Zrinjskim vjerovatno bi se sa tribina culo "Borac, Borac" toliko o znacenju samog skandiranja. Sto se tice Husrefa, on ako je htio da se aplaudira i klanja trebao je da se bavi nekom klasicnom umjetnoscu gdje mu pred binu nakon koncerta svi ustanu i aplaudiraju a ne fudbalom gdje dolazi uglavnom radnicka klasa i obican svijet pun frustracija da se istrese. Naravno tu ima i njega samog jer je imo nekih svojesvrsnih nastupa prije pred istom publikom.
K79
Kaže trener koji svojim igračima psuje mrtvu majku ! E moj Husrefe sramota !
Fcs
Zbog ovakvog ponašanja, smanjićemo vam plate. Zenica, mrš u rudnik. Tuzla, mrš u rudnik. Potonuli dabogda za sva vremena.
AlenMat
Paraziti, živite na račun cijele države
DobarDan
AHAHAHAHAHHAHAHAH ta ti je dobra... Ko ba u ovoj drzavi zivi osim politicara i njihovih havera ? Koliko znam oni (politicari) su iz svih sela i gradova diljem BiH. Mescini da ih je najmanje iz Sarajeva. Izvini sto je lijep grad i sto dodje stotine hiljada turista. 3 rijeke, 7 planina, dobri ljudi, dobra hrana, prijatelju zao mi je sto se ljutis na normalan narod.. Ja ti preporucujem da mrzis samo ljude koje si upoznao, pa kad tako upoznas nekog mrzi ga sto ima velike usi, npr. tad imas bar neki razlog, mnogo je da mrzis mase ljudi, pomalo brate, odvadi.
dzovani1946
Kad je Sloboda pregazila Sarajevo na kosevu prije par godina ,dobise aplauz cak i sa istoka,toliko .
dzovani1946
Cestitke fk Sloboda na zasluzenoj pobjedi.A tuzlaci jel vas stid onakvog skandiranja?!Zbog toga i Olimpik vise trofeja ima od vas.Mene bi bilo stid.
AlenMat
Bio na utakmici, nisam čuo nikakvo skandiranje za Zrinski.
Fcs
Onda si fakat gluh. Idi po aparat za sluh.
Edin Merlin
Ne brini legendo naša,ti znaš ko te voli za sva vremena..!
Mica
jebovam olimpik mater sarajvska gamad smrdite izrodi.
075TZ
Jest vam krivo j*bemo vas u usta Sarajevska ?????
Honduras
Tuzla seljacka i provincijska pamet.nista novo.
Dino_2000
Honduras. Inače posle tačke ide nova rečenica i počinje sa velikim slovom.
Dino_2000
E kad ti zapad na Tušnju tako skandira onda Husrefe trebaš da se zapitaš.
Dino_2000
E kad ti zapad na Tušnju tako skandira onda Husrefe trebaš da se zapitaš.
Benjamingst
Koji je bio rezultat ? Sarajevo je danas u Tuzli poraženo od Slobode s 1:0, a Musemić je čestitao domaćinu na pobjedi.
niko nikovic
Bijedni i smrdljivi tuzlaci, za 100 godina niste trofej osvojili, naravno ovog ljeta necete igrati utakmice u Evropi.Olimpik ima više trofeja od vas.
gumenakita
Ne idem na utakmice nesto oko deset godina a sve zbog ovih seljaka papaka,da mi djeca slusaju majmune
VelaHavle
Zamislite da navijaci sirokog skandiraju "Sarajevo, Sarajevo"... nemoguce... e kod BALIJA je moguce... FUKARE kako im samo ime kaze skandiraju zrinjski zrinjski a ovaj supacki portal.to krije
kamaltn
Ne moraju ništa skandirati, dovoljno je što su pobijedili Zrinjski!
kiki
skandirali su bice Zrinjski ku*ac sampion zato ne rise
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.