Musemić potvrdio još jedno pojačanje Slobode

Senad Husić na Tušnju

Musemić potvrdio još jedno pojačanje Slobode

Edmir Škorić

Senad Husić novo je pojačanje Slobode, što nam je potvrdio i trener tuzlanskog premijerligaša Husref Musemić.

Husić, koji je ranije igrao u Zvijezdi iz Gradačca, do ljeta će nositi dres Slobode. On je dojučer nosio dres mađarskog Diosgyora.

"Nije zvanično, ali 99 posto je Husić igrač Slobode. U utorak će nam se priključiti na pripremama. Mislim da se radi o kvalitetnom igraču s kojim smo riješili pitanje lijevog beka", rekao je Musemić za SportSport.ba, pa je dodao:

"Njemu je odgovarala opcija da dođe do ljeta, nama isto, pa tako da smo se lako dogovorili".

Sloboda je neke igrače pustila, dovedeno je nekolicina novih... Musemić smatra da se dobro odradio prelazni rok ove zime.

"Nisam baš za to da se ekipa mijenja, no trojica igrača su otišli kako bi mogli više da igraju i nije isključeno da se na ljeto opet vrate u Slobodu. Doveli smo igrače na pozicije gdje smo bili 'tanki'. Sve u svemu, smatram da je odrađen dobar posao i da smo jači nego što smo bili", istakao je Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slobodu su napustili Adnan Salihović, Adnan Mujkić i Muhamed Mujić. Ranije je u klub stigao Anes Haurdić iz Veleža.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi