"Nisam u kontaktu sa Slobodom, ne razmišljam u tom pravcu"

Oglasio se Miloš Stojčev

"Nisam u kontaktu sa Slobodom, ne razmišljam u tom pravcu"

A. Beganović

"Ne znam odakle se pojavila informacija o mom dolasku u Slobodu. Nisam razgovarao ni s kim iz Slobode, a iskreno ni ne razmišljam u tom pravcu", iz Grčke za SportSport.ba je istakao crnogorski veznjak i igrač koji je svojevremeno svojim potezima dizao publiku na noge na svm bosanskohercegovačkim stadionima, Miloš Stojčev.

Početkom ove sezone Miloš Stojčev je napustio redove Sarajeva i pojačao je grčki Atromitos, koji se nije proslavio u prvom dijelu sezone. Nakon 16 odigranih kola novi klub crnogorskog fudbalera nalazi se na 14. mjestu tabele sa 16 osvojenih bodova.

"Očekivali smo borbu za izlazak na evropsku scenu, ali neke stvari nam se nisu poklopile. Međutim, još ništa nije gotovo, bodovni zaostatak nije velik i s par dobrih rezultata možemo se priključiti gornjem dijelu tabele", istakao je Stojčev.

"Zadovoljan sam dolaskom u Grčku, uslovi za rad su sjajni, no nisam zadovoljan svojom minutažom. Želim da se to u budućnosti promijeni i da i ovdje pokažem svoje kvalitete", dodao je nekadašnji ljubimac navijača Sarajeva.

U Grčkoj je već nekoliko godina Olympiakos neprikosnoven i trenutno je lider sa 18 bodova više od drugoplasiranog AEK-a.

"Olympiakos je priča za sebe. Daleko su najkvalitetniji u Grčkoj, a to pokazuje i stanje na tabeli. Liga je realno mnogo kvalitetnija od bosanskohercegovačke, mnogo se polaže na taktiku. Ima mnogo dobrih susreta i izuzmemo li Olympiakos, dosta je izjednačena", ističe Stojčev.

Nekadašnji veznjak Sarajeva prati dešavanja u Premijer ligi, a kako sam kaže, veliki je fan Bordo ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pratim dešavanja u Premijer ligi, pogotovo igre Sarajeva. Peto mjesto zvuči mnogo gore nego što je sam ztaostatak za vodećim. Mislim da Sarajevo nije izgubilo šanse uza odbranu titule. Biće zanimljivo u drugom dijelu sezone", zaključio je Stojčev.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti