Trener FK Sarajevo pred duel protiv GOŠK-a

Musemić pred GOŠK govorio o Džafiću, te je imao poruku za Šovšića

Trener Fudbalskog kluba Sarajevo Husref Musemić obratio se medijima na današnjom press konferenciji pred sutrašnji susret 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv GOŠK-a.

Musemić je između ostalog poručio da se ekipa uspjela pribrati nakon teškog poraza od Atalante te da im je u tome pomogla i pobjeda u gostima protiv Slobode prošlog vikenda.

"Sigurno je da u sutrašnjem meču želimo tri boda i ne bježimo od uloge favorita, uz dužno poštovanje prema GOŠK-u koi je znao uzimati bodove sa Koševa. Želimo malo popraviti atmosferu u ekipi nakon svega što se desilo, a znamo da sutrašnji protivnik ima tri ili četiri igrača u vrhu napada koji znaju biti opasni. Osim Pavlovića i Hodžića na raspolaganju su svi igrači", kazao je Musemić, te kazao da neće nikoga odmarati pred gradski derbi u srijedu.

"Kao što znate, prošli meč je bio moj debi za seniorsku momčad i drago mi je zbog toga. To je bio cilj mog zalaganja u Akademiji i drago mi je što je stručni štab imao povjerenje u mene. Nadam se da sam opravdao povjerenje i da ću biti još bolji", kazao je mladi golman Vladan Kovačević.

Pred potpisom za Sarajevo je golman Elvis Džafić.

"Dogovor je pri kraju, on će vjerovatno danas potpisati ugovor", kazao je Musemić.

Dotakao se šef struke Sarajeva i Damir Šovšića koji je prije par dana ispred Sarajeva izabrao Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odabrao je to što je želio. Ja mu želim puno sreće". 

Podsjetimo, susret između Sarajeva i GOŠK-a na rasporedu je sutra od 20.00 sati na Olimpijskom stadionu 'Asim Ferhatović-Hase'.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Romario 77
Husrefe imas podrsku navijaca ali i ti moras biti iskren pa reci ako imas problema sa Upravom. Mi mislimo da imas jer mi nismo dobili pojacanja ako Uprava nije dala reci. Tri utakmice si izgubio prosle sezone od Zelje po tome si usao u istoriju nemoj da ponovo izgubis. Ponavljam podrsku imas ali malo ti statistka kvari dojam.
27 3
mudapodbubrege
8 milijardi hrvatska dobiva od evropskih fondova..a mi ne mozemo ni 10 miliona nekgo ipa fonda..jer nam entiteti i kantoni koce sve...nece dugo jos aBd
16 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi