7

Komentari (7)

mudapodbubrege
8 milijardi hrvatska dobiva od evropskih fondova..a mi ne mozemo ni 10 miliona nekgo ipa fonda..jer nam entiteti i kantoni koce sve...nece dugo jos aBd
Romario 77
Husrefe imas podrsku navijaca ali i ti moras biti iskren pa reci ako imas problema sa Upravom. Mi mislimo da imas jer mi nismo dobili pojacanja ako Uprava nije dala reci. Tri utakmice si izgubio prosle sezone od Zelje po tome si usao u istoriju nemoj da ponovo izgubis. Ponavljam podrsku imas ali malo ti statistka kvari dojam.
spicolini
Nije tri, dvije, jednu je repuh izgubio. A nema šanse da ti kaže "a" protiv uprave jer mu je to rečeno kod produženja ugovora da ne smije protiv uprave javno govoriti, garant. Stisla se sabrinica a šta se igrača prodalo u januaru...
Romario 77
Da ,upravu si ali onda mora biti spreman podnijeti i kritike koja ce njemu biti fakturisane zbog Uprave.
amarosim
da mi hoce neko nabaviti broj sabrinice.. imao bi veceru od mene
Romario 77
Stvarno je djevonka sposobna , vuce za nos hiljade navijaca a nista joj ne mogu. Smijenjvali se najveci ublehasi ali Sabrina ne moze. Među tim navijacima sam i ja da se cisto zna.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti