Musemić: Predsjednik se poigrao sa mnom

Musemić: Predsjednik se poigrao sa mnom

A. Beganović

Kao grom iz vedra neba, odjeknula je informacija da je šef struke Olimpika, Husref Musemić, dobio otkaz u ovom sarajevskom premijerligašu.

Na adresu našeg portala stiglo je saopštenje iz Olimpika u kojem se navodi da Musemić nije više trener kluba, a kako bismo čuli i drugu stranu priče kontaktirali smo Musemića koji je za SportSport.ba izjavio:

„Ne znam šta da kažem. I ja sam u najmanju ruku iznenađen. Predsjednik kluba poigrao se sa mnom, ali on ima na to pravo. Jednostavno ne razumijem ovu odluku, ali takav je život nas trenera. Mislim da sam korektno odradio posao u Olimpiku, ušli smo u društvo najboljih, i solidno startali u Premijer ligi. Međutim, izgleda da neki ljudi smatraju da se za mjesec ili dva, može stvoriti momčad koja će sve redom pobjeđivati. U svakom slučaju, Olimpiku želim sve najbolje u nastavku sezone.“.

Olimpik se trenutno, sa utakmicom manje, nalazi na 10. mjestu tabele Premijer lige BiH uz 4 osvojena boda. Vukovi sa Otoke pobijedili su Travnik i remizirali sa Modričom kod kuće, a izgubili od Veleža u gostima, što očigledno ne zadovoljava apetite ambiciozne uprave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.