Sloboda sutra dočekuje Željezničar

Musemić: Rezultat nam daje pravo da se nadamu finalu

Edmir Škorić

  Sloboda će sutra u okviru revanša polufinala Kupa BiH ugostiti Željezničar.

U prostorijama SD "Sloboda" održana je press konferencija, a istoj su prisustvovali trener crveno-crnih Husref Musemić i  veznjak Amer Ordagić.

"Kada igrate na dva-tri fronta onda morate očekivati da se dese utakmice kao ova u nedjelju. Prošle srijede smo dobili na Grbavici, sada izgubili, ali teško je zadržati kontinuitet. To ne mogu ni velike evropske ekipe. Imamo rezultat koji nam daje pravo da se nadamo i želimo u finale, mada treba znati da je to rezultat koji je dostižan. Ipak, mislim da imamo snage i kvaliteta da prođemo u finale", rekao je Musemić, dodavši:

"Haris Mehmedagić se vraća u konkurenciju i svi igrači su spremni. Igrači moraju što prije zaboraviti poraze, a isto tako i kada je pobjeda u pitanju. Nema se vremena ni za radovanje ni za tugovanje, pošto se igra svakih nekoliko dana utakmica".

"Imamo prednost, koja je sigurno dostižna, ali moramo biti još pametniji nego u prvoj utakmici. Rezultat nije sve riješio, morat ćemo sutra dati sve od sebe kako bi prošli u finale", smatra Ordagić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi