17

Komentari (17)

rehaTZ
Pa zar Husref nije jedan od vas
Romario 77
Jeste , zato treba biti posten i reci koga je trazi da se dovede a Uprava nije dala. Mi cemo biti uz Husrefa ali treba da shvati da cuvajuci Upravu okrece navijace protiv sebe. Sabrina odlazi !!!
zaboti janos
Grad Sarajevo je svijetski brend i zato ovaj klub nebi trebo nosit ime grada.
ratip irats
Nema potrebe da se pljuje po Husrefu. Ali ova cijela godina je i rezultatski i igrom vise nego slaba.
SEIKO
FK Sarajevo 8, nema igrača sve goli parmak, ni Murinjo ne bi bolje prošao.Bolji igrači igraju po kantonalnim ligama od ovih u FK Sarajevo 8.
Ars1946
Ovog Primitivca pod hitno otjerati...Sam vokabular mu je na nivou uličara, a prozivanje i hejtanje mladih igrača stalno...davno sam napisao da NIKADA NIJE TREBAO BITI IMENOVAN ZA TRENERA FKS... jer kvaliteta nema, uvijek i samo neke izlike i svi drugi su u krivu...Selo Janja nikada iz njega nije izašla, ŠTO I NIJE ČUDNO , ČOVJEK JE ZAVRŠIO SAMO SREDNJU ŠKOLU REGULARNO... forsiranje isluženih i loših fudbalera mu je specijalitet, Pavlović, Hebibović,Hodžić D. , Altiparmakovski, Halilović , Šišić, Stanojević,Ivetiča, Bekić Almira i inih, a tjeranje Akademaca Šabanovića, Pidra, Mustafića, Resića, Smajlagića, Klarića....na klupu i čak u gledalište govori sve o njemu... Priče o njemu kao LEGENDI FKS su najveća smijurija...dotičnog sam gledao kad je tek došao u FKS SA 19 godina, nije pošteno znao loptu opucati na gol i dobio je priliku samo zato što je rod LEGENDI FKS VAHIDINU MUSEMIĆU...Za njegove golove je najveće zasluge imao Paja Pašić i Ante Jakovljević i S. VUKIĆEVIĆ ....U sezoni kad smo uzeli titulu najbolji igrači su bili upravo ova dvojica, kao i sjajna obrana sa Hadžijom, Jozićem, Đurkovićem i Kapetanovićem, svaku sam tekmu odgledao na Koševu.... Ovoj mlađoj raji su poslije rata prodali dobru priču o njemu kao legendi, a lik bio potpuno PROSJEČAN IGRAČ I PRIJE I POSLIJE TOGA , a odmah poslije osvajanja titule je zapalio u ZVEZDU......Legende su Hase, Brozović, ibro B., Vahidin M.,Pape, Hadžija, Šljivo...
Nermin Rizvo
E hajde ti veliki stručnjače i poznavaoce fudbala reci nama ko bi to možda trebao biti trener? Da dodje Guardiola vama ne valja...
Benjamingst
Ja sam iz Janje i znam dobro Musemice. Seljak je on za tebe samo zato sto psuje itd..., a u SA nema toga sve kulturni i obrazovani?
Benjamingst
Nermin Rizvo dok je odigrao 2:2 u Atalanti hvalili ga kao da je Capelo... cim izgubi po njemu udaraju... eno Janos strucnjak neka preuzme FKS....navijam sa taj klub ali treneri nisu krivi koliko je uprava kluba.
muha
Igrali kod kuce nerijeseno sa goskom. PA STA? I danas Ajax remizira sa Heraclesom kod kuce. Onda bi znaci i tamo trebala da bude tragedija kao sto je to i ovdje. Idioti.
Benjamingst
Da, treber je iz sela Herovana ima samo 10 razreda skole... tako bi trebalo po treneru Ajaxsa...kao Ars sto udara po Husrefu...
rimke
a koga bi i doveli kao zamjenu, ne mozemo nista bolje..
Turkovic083
bemti zeno majku
ratip irats
I kako polako izbacujes Akademce!! Jednog po jednog nestaje iz sastava. A guras ove svoje promasene igrace...
ratip irats
Nece tebe niko otjerati, pogotovo ovi iz uprave. A sam neces nikad dati ostavku.Trebas ostati do zime. I da napokon vidimo na cemu smo s tobom...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.