Trener Sarajeva nakon duela sa Krupom

Musemić: Teško, bezidejno, umorno - na kraju možemo biti i zadovoljni rezultatom

Danas je na Koševu odigrana utakmica 23. kola Premijer lige BiH između lidera Sarajeva i Krupe. Fenjeraš, Krupa, je uspio odigrati 0:0 i izvući bod.

Nakon utakmice okupljenim novinarima se obratio šef struke FK Sarajevo Husref Musemić.

"Teška utakmica kao što smo i očekivali. Djelovali smo sporo, umorno, bezidejno. Imali smo šanse, ali imala je i Krupa, ako ne i bolje. Na kraju možemo biti i zadovoljni. Vjerovatno najgora utakmica ove sezone, vidi se da je ekipa umorna, potrošena... Koliko se ja sjećam Sarajevo uvijek igra teško po ovakvom vremenu...", izjavio je Musemić, pa nastavio:

"Možda se ovo i na vrijeme desilo, ide pauza, osvježit ćemo se i idemo dalje".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je na otvaranju drugog dijela sezone savladalo Krupu, ali tada je na klupi ove ekipe bio trener Kurčubić, dok je danas goste vodio povratnik na kormilo Slobodan Starčevič.

"Krupa je ovaj put bila organizovanija, imali su dva tri igrača prema naprijed koji su stvorili dobre šanse. Čini se da je promjena trenera urodila plodom..." istakao je Musmeić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Analiticar
HM nije trener za klub kao sto je FK Sarajevo. Njegov maksimum su klubovi kao Mladost ili Tuzla City.
0 5
dzovani1946
Tacno tako sefe,vidio se umor kod igraca i pad koncentracije.Nema veze odmorite se sad i do kraja pun gas.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi