Musemić: U karijeri ovo nisam doživio, apsolutno je sve protiv nas

Trener Sarajeva razočaran kao nikad

Musemić: U karijeri ovo nisam doživio, apsolutno je sve protiv nas

Sarajevo je u 2. kolu Lige za prvaka priredilo još jedno razočarenje svojim vjernim navijačima.

Nakon poraza 2:1 od Širokog Brijega u prošlom kolu, danas je bordo tim izgubio i od Radnika rezultatom 1:0, a to je zaboljelo trenera Husrefa Musemića koji jednostavno ne može da vjeruje šta se dešava njegovoj ekipi.

"Teško je bilo šta reći. Danas smo kao nešto i odigrali, stvarali neke šanse ali... Apsolutno je sve protiv nas. Čovjeku pređe lopta preko noge, zabije gol. A mi ne možemo da damo gol. Ja u karijeri ovo nisam doživio, baš nas ne ide. Očekivao sam malo više fair-playa od Radnika na kraju, ali šta je tu je", rekao je utučeni Musemić, koji je dodao i riječ-dvije o sljedećoj utakmici protiv Krupe koja dolazi nakon reprezentativne pauze:

"Protiv Krupe igramo tek za 14 dana. Ima vremena do sljedeće utakmice. Jako, jako nezgodna situacija".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
De jednom u karijeri reci da si kriv!! Ne moze uvijek biti do nekog ili neceg drugog, a Ti ne znas sta je...
6 0
Hamid
Šta si se sjadio čovječe. Smiješno je slušat tvoje izjave koje nemaju nikakvog smisla. Gramatika ti je ravna nuli. Nemaš snage čestitati pobjedniku. Raduješ se golovima protiv Viteza kao malo dijete. Sav se treseš dok pričaš. Kad bi ti neko rekao da ponoviš izogovorenu izjavu nikad ne bi uspio. Upiši kurs iz jezika da se nesramotiš na televiziji.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi