Musemić: Utakmica sa Tuzla Cityjem? Vjerovatno je to derbi

Trener FK Sarajevo nakon večerašnje pobjede

Musemić: Utakmica sa Tuzla Cityjem? Vjerovatno je to derbi

Fudbaleri FK Sarajevo su večeras sa 2:0 savladali Zvijezdu 09 u okviru osmog kola PL BiH.

Nakon meča, trener Husref Musemić nije mogao biti nezadovljan rezultatom.

"Mislim da nas je u u prvom poluvremenu imperativ pobjede učinio nervoznim i dosta je to onako sporo izgledalo iako se i Zvijezd 09 jako kvalitetno branila i bila jako nezgodna u par tranizicija. Tako da su i oni imali neke svoje šasne... Prvo poluvrijeme dosta nervozno, spor protok lopte, ali imali smo sreće da smo zabili gol na vrijeme... Drugo poluvrijeme je bilo sasvim druga priča, pametnije i bolje smo stajali, stvorili tri-četiri šanse i pobijedili", istakao je Musemić.

Sljedeće kolo donosi gostovanje Tuzla Cityju, lideru na tabeli nakon osam kola?

"Sada prvo imamo Kup, a onda imamo utakmicu protiv Tuzla Cityja. Igraće dvije prvoplasirane ekipe u ovom trenutku, vjerovatno je to neki derbi. Vidjećemo, imaćemo priliku da u Ljubuškom odmorimo nekoliko igrača, vjerovatno ih nećemo ni voditi. Pokušat ćemo ih osvježiti za Tuzla City", poručio je Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dobili ste treći žuti karton u sezoni.

"Ja ne znam kakva su pravila, stvarno ne znam da li se prenosi na Kup il prvenstvo. Nemam pojma, možda je i bolje... Neka i oni nešto rade", dodao je trener FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
trener koji je prvak države ne zna nogometna pravila, to najbolje oslikava stanje našeg fudbala !
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi