Trener Slobode nakon utakmice

Musemić: Zadovoljan sam, rezultat je realan

Husref Musemić bio je izuzetno zadovoljan nakon remija na Grbavici protiv Željezničara. 

Trener tuzlanske Slobode nakon utakmice je čestitao Željezničaru na korektnoj igri, te istakao da su njegovi igrači u drugom dijelu utakmice mogli više napraviti iz nekoliko situacija. 

"Rezultat je realan. Drugo poluvrijeme smo odigrali puno bolje nego prvo, obje ekipe su imale svoje šanse. Željezničaru čestitam na korektnoj igri, obzirom da su bili pod velikim imperativom i pritiskom. Ja sam zadovoljan, jer kada igrate sa Željezničarom na Grbavici, morate biti zadovoljni sa bodom", kaže Musemić i dodaje: 

"Nedostajalo je Željezničaru dosta igrača koji su standardni. Možda smo mogli iskoristiti, a i oni igrači koji su dobili šansu ne znači da mogu bolje odigrati i od tih koji su bili odsutni. Mislim da smo u drugom poluvremenu imali nekoliko situacija u kojim smo mogli više napraviti.

Osvrnuo se i na povredu Miljana Govedarice. 

"Skočni zglob je u pitanju. Već sam bio u pitanju da ga mijenjam, pa smo spojili ugodno s korisnim", kroz smijeh je istakao trener Tuzlaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda u narednom kolu dočekuje Velež. 

"Svaka utakmica je na svoj način teška. Kada ne otvorite utakmice kako treba možete imati problema, ali nas neće zavarati ta pozicija Veleža. Žao mi je što su u takvoj situaciji, ali šta je tu je."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti