Musemić: Moramo biti oprezni, imamo veliki respekt prema ekipi Posušja

Press konferencija FK Tuzla City

Musemić: Moramo biti oprezni, imamo veliki respekt prema ekipi Posušja

Haris Zilić

U petom kolu Premijer lige BiH Tuzla City će na svom terenu dočekati ekipu Posušja.

Tuzlaci su sjajno otvorili sezonu sa tri trijumfa u tri utakmice i imaju meč manje obzirom da je susret protiv Borca prolonigran.

Sa druge strane Posušje ima tri boda iz četiri veoma teške utakmice i trener Tuzla Citya Husref Musemić na današnjoj press konferenciji pozvao je na oprez.

"Sutrašnju utakmicom želimo nastaviti niz pobjeda. Igramo protiv ekipe koja je igrala puno bolje nego što rezutlati pokazuju. U utakmicu ćemo ući maksimalno oprezno. Imamo dobru atmosferu i nadam se da imamo snagu da utakmicu završimo u našu korist", rekao je Musemić i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Posušje je odigralo dobre utakmice i protiv Sarajeva, Željezničara, dobili Borca. Imamo dozu opreza i respekt prema Posušju."

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fukaraslana
Ako Musemicu ne budes prvak sa TC slobodno poderi diplome trenerske
7 2
emanuelmacron
svaka njegova izjava ista,"moramo biti oprezni" pa covjece smijes li ti ikad reci,dobicemo utakmicu ,Nekontam upravu je svako ko kaze ako nebudes prvi ti si nesposoban trener,imas da biras igrace imas novac,plate i premije redovne,podrsku gazde ,pa sta hoces ti,za svaku narednu utakmicu ti se pravdas i plasis ,ti si gubitnik i prije nego sto izgubis.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi