Mušija: Čeliku nismo poklonili bod i nećemo nikome

Oglasio se prvi čovjek Mladosti

Mušija: Čeliku nismo poklonili bod i nećemo nikome

O. Lekić

Nakon što je nedavno započela Liga za prvaka i Liga za opstanak u bh. javnosti se već priča o štimanjima. 

Utakmica koja se našla 'pod lupom' je ona između Mladosti i Čelika. Susret odigran u Doboju kod Kaknja u kojem su dosuđena dva penala okončan je neriješenim rezultatom 3:3, a u kuloarima se već pominje da je Mladost ustvari Čeliku - poklonila bod. 

Povodom toga javio nam se prvi čovjek Mladosti Mensur Mušija i takve navode kategorički odbacio. 

"U posljednje vrijeme se svašta priča i piše, kako na društvenim mrežama, tako i u sredstvima informisanja vezano za našu utakmicu sa Čelikom. Želim da ovim putem odbacim takve navode i da poručim bh. sportskoj javnosti da će Mladost do kraja sezone igrati pošteno i da ćemo težiti da osvojimo maksimalan broj bodova", kazao je Mušija za SportSport.ba, dodavši: 

"Svim klubovima želim mnogo sreće u borbi za opstanak i titulu i nadam se da će se konačno prestati pričati i pisati o nekakvim štimanjima", dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost u Ligi za opstanak inače zauzima drugu poziciju sa 27 osvojenih bodova, sedam bodova manje od Širokog Brijega. 

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi