Musli i Kvesić u Varteksu

Povećava se bh. kolonija u Hrvatskoj

Musli i Kvesić u Varteksu

Adi Musli i Josip Kvesić, bivši igrači Čapljine i Žiline, karijeru će nastaviti u Hrvatskoj, u redovima varaždinskog Varteksa.

Musli i Kvesić proteklih su se dana nalazili na probi u Varaždinu i od dvadesetak fudbalera jedino su ova dva bh. internacionalca zadovoljila, te dobila ugovore na potpis.

"Da, istina je da sam bio na probi u Vartesku zajadeno sa Kvesićem, nakon što smo bili na probi četrnaest dana ponudili su nam ugovor. Zaista je bilo dosta igrača na probi, ali eto jedino smo mi zadovoljili. Zaista mi je drago što sam došao u Varteks, gdje ću imati sve uslove za rad. Sada idemo na pripreme u Antaliju, gdje ću dati sve od sebe da se nametnem treneru i tako ugrabim dres prvotimca", rekao je Adi Musli za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.