Muslimović: Zvjezdan je sjajan igrač, to svi znaju

Sjajni napadač nakon poraza u ALP

Muslimović: Zvjezdan je sjajan igrač, to svi znaju

Nakon utakmice protiv Central Coast Marinersa u okviru azijske Lige prvaka, nekadašnji napadač naše repreznetacije je dao kratku izjavu za medije u kojoj je preuzeo punu odgovornost za poraz svoje ekipe. 

Također, sjajni napadač je iskoristio priliku da pohvali svog sunarodnjaka, Zvjezdana Misimovića.

"Propustio sam dvije velike prilike u ovoj utakmici i preuzimam punu odgovornost. Da sam ih pogodio stvari bi bile drugačije. Ipak u fudbalu je sve moguće. Momci su se borili, davali su sve od sebe. Također, stvarali smo šanse i trebali smo ih iskoristiti. Znali smo kako oni igraju. Dobro smo se pripremili za ove utakmice, ali dosta smo promašivali i kako sam rekao - preuzimam svu odgovornost na sebe", rekao je Muslimović te je na kraju kratko pohvalio Misimovića:
 
"Igrali smo jako dugo zajedno za reprezentaciju tako da se dobro poznajemo. Zvjezdan je sjajan igrač, to svi znaju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.