"Muslin je tražio novac za mjesto u timu"
Foto: EPA

Teške optužbe od bivšeg fudbalera

"Muslin je tražio novac za mjesto u timu"

Bivši selektor srbijanske reprezentacije Slavoljub Muslin suočio se s teškim optužbama.

Kroz trenersku karijeru Muslin je vodio brojne timove, među kojima je i Lokomotiv iz Moskve u kojem se zadržao samo jednu godinu, a taj period jednom od fudbalera ruskog tima taj period nije ostao u dobrom sjećanju.

Ime mu je Essau Kanyenda. U razgovoru za ruske medije otkrio je da mu je Muslin tražio novac za mjesto u timu, a kako nije želio da sudjeluje u tim nečasnim radnjama, poslije nekoliko mjeseci je odlučio da napusti Lokomotiv i potpiše za Rostov.

"Muslin je rekao: 'Ako želiš biti u Lokomotivu, moraš platiti dvije i pol hiljade dolara mjesečno. Odmah sam odbio i kroz nekoliko mjeseci napustio klub. U Lokomotivu su igrači imali visoke plaće, ali ja i nisam mnogo zaradio, kratko sam se zadržao", otkrio je.

Nije Muslinu prvi put da se susreće s ovakvim optužbama. Da je uzimao novac od fudbalera i 'gurao' ih da igraju optužio ga je i Oleg Samsonov kojeg je trenirao u Krasnodaru.

Top Komentari

Fce
Jednostano plati pa igraj haha takva vrsta ljudi nebi trebala biti ni na trebinama
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi