Muslin naknadno pozvao Gudelja i Stojiljkovića

Otpali Fejsa, Prijović i Pavlović

Muslin naknadno pozvao Gudelja i Stojiljkovića

D. Vejo

Povrede su uzele danak, pa su tako iz ralja selektora Srbije Slavoljuba Muslina "iščupale" nekolicinu igrača za kvalifikacioni meč sa Gruzijom.

Sve se dogodilo veoma munjevito i neplanski, pa je tako strateg Orlova morao da potraži alternativna rješenja. Nakon Ljubomira Fejse, povrijedio se i Andrija Pavlović zbog čega ovaj dvojac neće biti u planovima za susret petog kola u Tbilsiju.

Ali, koga nema bez njega se može i mora. Muslin je izvadio keca iz rukava. S toga, mjesto Fejse na sredini terena zauzet će nesuđeni zmaj Nemanja Gudelj, dok će Pavlovića zamijeniti stameni centafor Čukaričkog Nikola Stojiljković.

Ipak, to nije sve. U planovima iskusnog stručnjaka bio je i napadač PAOK-a Aleksandar Prijović koji je tokom jučerašnjeg treniga polomio ključnu kost te će ukoliko danas biti podvrgnut operaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi