Muslin otkrio da li će zvati Gudelja u reprezentaciju

Zanimljiva izjava

Muslin otkrio da li će zvati Gudelja u reprezentaciju

D. Vejo

Srbijanski fudbaler i nesuđeni bosanskohercegovački reprezentativac Nemanja Gudelj prije nekoliko dana pronašao je novu sredinu, potpisao je za kineski Tijanjin Tedu.

Selektor Srbije Slavoljub Muslin, poželio je mnogo sreće i uspjeha Gudelju, te istakao kako činjenica da li igra u Aziji ili Evropi, neće biti presudan faktor njegovom pozivu u nacionalni tim, već neki drugi razlozi.

"Nadam se da će u novom klubu imati željenu minutažu te da će igrati u skladu sa svojim mogućnostima. On je jedan od potencijalnih reprezentativaca. Pratit ću njegov rad, kao i rad ostalih fudbalera. Samo najbolji će dobiti poziv u reprezentaciju", izjavio je Muslin.

Srbija naredni meč kvalifikacija igra 24. marta protiv Gruzije, a trenutno se Orlovi nalaze na drugoj poziciji na tabeli odmah iz Republike Irske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi