Mustafa Kodro: Za Slobodu imamo veliki respekt, no mi spremni dočekujemo sutrašnju utakmicu

Pomoćni trener FK Velež za SportSport.ba

Mustafa Kodro: Za Slobodu imamo veliki respekt, no mi spremni dočekujemo sutrašnju utakmicu

Mostarski FK Velež sutra će nakon reprezentativne pauze na svom stadionu dočekati tim tuzlanske Slobode.

Iza Rođenih je utakmica protiv Borca u Banjaluci iza koje se diglo dosta prašine zbog suđenja Miloša Gigovića poslije koje je Velež osim bodova za sutrašnju utakmicu izgubio i dvije izrazito važne karike u timu, Samira Zeljkovića i Brazilca Ubiratana Brandaa De Souzu. Sutrašnji meč koji se igra u 20h na stadionu Rođeni za SportSport.ba najavio je Mustafa Kodro, pomoćni trener Rođenih.

"Evo poslije teškog poraza u Banja Luci koji je dosta psihološki slomio ekipu zbog svih dešavanja kakva su bila na toj utakmici i gdje smo pored izgubljenih bodova izgubili i dva igrača koji su nam izuzetno bitni, sutra dočekujemo Slobodu" - kazao je Kodro i dodao:

"Reprezentativnu pauzu iskoristili smo najviše da ekipu podignemo psihički i svakako osvježimo za nastavak prvenstva. Sloboda je sigurno jedna čvrsta ekipa, neugodna, ekipa koja je agresivna i radna, s nekoliko mladih potentnih igrača i individualcem kakav je Said Husejinović može svakoj ekipi zadati probleme i svakako se radi o momčadi koju moramo maksimalno ozbiljno shvatiti. Nama će sigurno nedostajati suspendirani Zeljković i Brandao s tim da još tu imamo problema, jučer nije trenirao Radović zbog povrede , te Anđušić koji je radio slabijim intezitetom odvojeno od ekipe tako da ćemo danas imati nešto jasniju sliku sto se tiče njih dvojice. Svakako veliki respekt ide za ekipu Slobode, a mi smo pauzu iskoristili na najbolji mogući način i spremno dočekujemo sutrašnju utakmicu" - kazao je Kodro za SportSport.ba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slobodas
Sutra ko plitak potok 0:2
3 3
Probisvjet
Vidjecete danas sta ce biti.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi