Iznenađujući transfer njemačkog štopera

Mustafi stiže u Seriju A i to u tim koji je daleko od vrha

8

Komentari (8)

PRAVIGAZIJA
Odlazi iz kluba koji je 11 na tabeli(56SENAL) u klub koji je 9 na tebeli(BOLOGNJA)..to je korak naprijed u karijeri..bravo Mustafi..
Mirso12123
PRAVIGAZIJA
Tako je druze, a ovaj sto nam puca minuse i prijavljuje nas za ISTINU, to ti je gospodin MIRSAD sa vise svojih profila, cesto je vulgaran i neodgojen, ali vjerovatno je to posljedica TRAUMA koje mu priređuju Brightoni, Sheffieldi...
_arsenal_
**** majku kako ti nije mrsko prepirat se sam sa sobom ??
PRAVIGAZIJA
Gospodine Mirsade, kako vam ne dosasi otvarati lazne profile? Budite ORIGINALNI sa jednim profilom, ovako samo potvrđujete koliko ste GLUPI(neka mi glupi oproste)..Zasto vam CINJENICE SMETAJU..
_arsenal_
Lijecenje jarane dok nije kasno
_arsenal_
Sam sebi govoris da si glup pa oprosti sebi
edinho
Sine ovaj Gazija je fenomen,napise neku glupost pa onda predje na drugi nalog opali like pa sam sebe komentarise...hahahahahahah...koji retard u pm
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.