)
Mustafić: Važna pobjeda za nas

Zahvalio se navijačima na podršci

Mustafić: Važna pobjeda za nas

U prvoj postavi Sarajeva za današnji meč sa Krupom se našao mladi fudbaler Alen Mustafić.

Svoj dio posla na terenu ovaj 18-godišnji fudbaler je odradio korektno i opravdao je povjerenje Husrefa Musemića, a nakon pobjede na gostovanju u Krupi dao je svoj komentar.

"Utakmica je bila dosta zahtjevna za nas. Borili smo se od prvog sudijskog zvižduka i na kraju idemo kući sa tri boda. Ovo je bila važna pobjeda za nas. Koristim priliku da se zahvalim našim navijačima na podršci, koji su danas bili sa nama na ovom dalekom gostovanju", rekao je Mustafić.

Za seniore koševskog premijerligaša danas je debitovao i mladi defanzivac Halid Šabanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Izuzetno sam sretan zbog svoje prve utakmice u dresu Sarajeva, ali još sretniji zbog ostvarene pobjede. Hvala stručnom štabu na ukazanom povjerenju i saigračima na podršci tokom moje prve utakmice za seniore voljenog kluba", izjavio je Šabanović.

Već u srijedu Sarajevo očekuje naredna utakmica. Bordo klub će u sklopu 22. kola na domaćem terenu igrati protiv Slobode. Utakmica je na rasporedu 7. marta sa početkom u 15 sati na Koševu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shekibog
Zutalju,..zar te nije Tan prodo za 1000 KM?
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi